Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές από τον Συνδυασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με επικεφαλής τον Γιάννη Μητλιάγκα

Την προσεχή Κυριακή και Δευτέρα (10 & 11 Δεκεμβρίου) αποφασίζουμε σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα του Επιμελητηρίου με στόχο τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα που μπορεί να εξασφαλίσει μια συστηματική και ολοκληρωμένη συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών και των τοπικών φορέων, με επισπεύδοντα το Επιμελητήριο, επιδιώκοντας την υπογραφή μιας Προγραμματικής Συμφωνίας Συνεργασίας και Συναντίληψης (Τοπική Συμμαχία) με το βλέμμα στη Μεταλιγνιτική εποχή και τη διαμόρφωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος που μας αξίζει.
Θέλουμε ένα Επιμελητήριο που θα είναι πρώτα από όλα συνεργάτης των μελών του, αλλά και κόμβος δικτύωσης και διασύνδεσης των κλάδων, ένα επιμελητήριο ουσιαστικό αρωγό και πρακτικό οδηγό σε κάθε επιχειρηματικό βήμα. Η πρόταση που καταθέσαμε προς τους συνάδελφους επαγγελματίες διαμορφώνει μια σχέση αμφίδρομη, βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια, την τεκμηρίωση, αλλά και την δυνατότητα υλοποίησης της.

«Ή θα εντείνουμε τις προσπάθειες για σταδιακή ανάκαμψη, συγκροτώντας ένα μείγμα πολιτικής αποτελεσματικής υποστήριξης της επιχειρηματικότητας μαζί με την αναγκαία πολιτική συνδικαλιστική δράση, ή θα πορευτούμε με συντηρητικές επιλογές προσανατολισμένες σε πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος».

Στον ιστότοπο του Συνδυασμού υπάρχουν αναλυτικά πληροφορίες σχετικά με την Διακήρυξη και την Προγραμματική Πρόταση. Θέσεις οι οποίες επικαιροποιούνται συνεχώς μέσα από την επικοινωνία και το διάλογο με βάση τον επιχειρηματία. Το Επιμελητήριο είναι και πρέπει να παραμείνει ανοιχτό στα μέλη του και την ευρύτερη κοινωνία.

Τα Βιογραφικά των υποψηφίων του Συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με επικεφαλής τον Γιάννη Μητλιάγκα παρατίθενται επίσης στον ιστότοπο του Συνδυασμού.

Αναλυτικότερα:
Επικεφαλής – Υποψήφιος Πρόεδρος: https://anaptixisepimelitirio.gr/ypopsifios-proedros/
Τμήμα Γουνοποιών: https://anaptixisepimelitirio.gr/tmima-gounopoion/
Τμήμα Εμπορίου: https://anaptixisepimelitirio.gr/tmima-emporiou/
Τμήμα Μεταποίησης: https://anaptixisepimelitirio.gr/tmima-metapoihsis/
Τμήμα Υπηρεσιών: https://anaptixisepimelitirio.gr/tmima-ypiresion/

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις διαδικασίες εκλογής ανάδειξης των νέων οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης στις 10 & 11 Δεκεμβρίου. Η θετική στάση με βάση τον άνθρωπο/επιχειρηματία, αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του Συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. Ψηφίζουμε – Συμμετέχουμε δίνοντας δύναμη, αξία και προοπτική στο αυριανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης.

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
https://anaptixisepimelitirio.gr/

Στείλε μας την πρότασή σου!

Ανανέωση κειμένου captcha txt