ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αγραφιώτης Ηλίας

Γεννήθηκε το 1979 στην Κοζάνη. Απόφοιτος του τμήματος μεταλλικών κατασκευών του ΟΑΕΔ. Από το 2008 είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης μεταλλικών κατασκευών με σημαντική δραστηριότητα στις ανακαινίσεις και επιδιορθώσεις, αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα.

Αντωνιάδου Μαρία

Γεννήθηκε το 1969 στη Φλώρινα. Είναι ιδιοκτήτρια του καταστήματος με την επωνυμία “Maryland’’ – λευκά είδη στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιωτίδη Θεόδωρο, καθηγητή Φυσικό, μητέρα τεσσάρων παιδιών. Διετέλεσε αντιπρόεδρος και γραμματέας του Συλλόγου Πολυτέκνων γονέων Εορδαίας από το 2014 και αντιπρόσωπος της Α.Σ.Π.Ε ( Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος ). Επίσης, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Γκιαούρης Αθανάσιος

Γεννήθηκε το 1975 στην Κοζάνη. Δραστηριοποιείται με την εμπορία επίπλων από το 1992 ως δεύτερης γενιά επιπλοποιός. Είναι αντιπρόεδρος του Σωματείου Επιπλοξυλουργών του Νομού Κοζάνης. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Ιωαννίδου.

Γρηγοριάδης Ιωάννης

Γεννήθηκε το 1984 στην Κοζάνη. Είναι Πτυχιούχος Γεωπόνος του Α.Π.Θ.. Δραστηριοποιείται από το 2014 με την ατομική του επιχείρηση, γεωπονικό κατάστημα στη πόλη της Κοζάνης. Διετέλεσε Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΔΗ.ΣΥ.Ν.) του Δήμου Κοζάνης από το 2002-2006 . Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως Τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονίας του Α.Π.Θ.. Μετείχε ως Γραμματέας στο Δ.Σ. του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας εκπροσωπώντας το ΓΕΩ.ΤΕ.Ε.. Συμμετέχει ως Τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης.

Δεληκώστας Μιχαήλ

Γεννήθηκε το 1964 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Δραστηριοποιείται από το 1986 στο εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων-λιπαντικών σε ιδιόκτητο κατάστημα στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και Πρόεδρος του Συλλόγου Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας. Συμμετέχει ως μέλος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και είναι Αντιπρόσωπος στην ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας). Είναι παντρεμένος με την Σοφία Τουμανίδου και κατοικούν στην Πτολεμαΐδα.

Ζερβανταρίδης Αντώνιος

Γεννήθηκε το 1965 στο Νταχάου Γερμανίας και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Από το 1994 έως σήμερα δραστηριοποιείται στην εμπορία ειδών διατροφής συμμετέχοντας ως εταίρος στην επιχείρηση «Ζερβανταρίδης Αντώνιος & Σία Ο.Ε.».

Ηλιόπουλος Γεώργιος

Γεννήθηκε το 1982 στην Πτολεμαΐδα. Δραστηριοποιείται από το 2005 με την ατομική του επιχείρηση στην εμπορία Η/Υ και μηχανών γραφείου. Διετέλεσε Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας-Εορδαίας την περίοδο 2014-2016 και σήμερα είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας και της ΕΣΕΕ.

Ιωαννίδης Αδάμ

Γεννήθηκε το 1987 στην Κοζάνη, όπου ζει και εργάζεται. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έπειτα, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρησεων στo Λονδίνο. Από το 2012 τελεί γενικός διευθυντής των εταιρειών Ιωαννίδης Α.Ε. Ηλεκτρικές Συσκευές και Έπιπλα και Ιωαννίδης Αυτοκίνητα Α.Ε.. Τέλος, είναι Ιδρυτής – Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας υπηρεσιών εφαρμογών smartphone στο Λονδίνο.

Λαζαριώτης Παναγιώτης

Γεννήθηκε το 1972 στο Πλατανόρρεμα Κοζάνης, όπου ζει και εργάζεται έως σήμερα. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Ορυχείων του ΤΕΙ Κοζάνης. Από το 1996 δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο οικοδομήσιμων υλικών.

Λάλου Χριστιάννα

Γεννήθηκε το 1983 στην Κοζάνη, όπου ζει και εργάζεται έως σήμερα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Εργάστηκε ως λογίστρια σε οργανωμένο λογιστικό γραφείο της Κοζάνης για διάστημα 5 ετών. Από το 2008 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου, όπου και διατηρεί τρία καταστήματα στην πόλη της Κοζάνης με γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ.

Λίττα Αναστασία

Γεννήθηκε το 1975 στην Κοζάνη, όπου ζει και εργάζεται έως σήμερα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2011 ανέλαβε, από κοινού με την αδελφή της, την οικογενειακή επιχείρηση LITTAS HOME η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 42 χρόνια στην εμπορία ειδών οικιακού εξοπλισμού. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Παρασκευά και μητέρα 2 παιδιών.

Μόσχογλου Παρασκευάς

Γεννήθηκε το 1970 στη Λεκόβρυση Κοζάνης. Είναι απόφοιτος Ηλεκτρονικός του ΤΕΣ Πτολεμαιδας. Διατηρεί κατάστημα από το 1994 με επισκευές και εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών και ανταλλακτικών.Τα τελευταία 4 χρονιά ασχολείται μονό με το εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών και ανταλλακτικών.Επίσης, είναι τοπικός Δημοτικος σύμβουλος της κοινότητας Λεκόβρυσης Κοζάνης.

Μπρουσιώβας Δημήτριος

Γεννήθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη και ζει και εργάζεται στα Σέρβια Κοζάνης. Είναι απόφοιτος Λογιστικής του ΑΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ. Είναι μέτοχος στην Μπρουσιώβας Απ. & ΣΙΑ ΟΕ, οικογενειακής εμπορικής επιχείρησης ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

Πρωίτση (Ζαχαριάδου) Ασπασία

Γεννήθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Γουμένισσα του Κιλκίς. Δραστηριοποιείται εδώ και 29 χρονιά στο εμπόριο. Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρεί το δικό της κατάστημα λιανικού εμπορίου γυναικείων ενδυμάτων στην πόλη της Κοζάνης. Είναι εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας του Εμπορικού Συλλόγου από την προηγούμενη τριετία έως σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον Ζαχαριάδη Ευστράτιο και έχει δύο παιδιά.

Στούκης Παναγιώτης

Γεννήθηκε το 1964 στο Κοντοβούνι Κοζάνης. Είναι ιδιοκτήτης καταστήματος εργαλείων και μηχανημάτων στην Κοζάνη. Από το 2011 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ και πρόεδρος του εμπορικού τμήματος. Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κοζάνης και Σερβίων.

με βάση τον επιχειρηματία_

Στείλε μας την πρότασή σου!

Ανανέωση κειμένου captcha txt