ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιάννης Μητλιάγκας

Γεννήθηκε το 1974 στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τη Λευκοπηγή Κοζάνης.  Είναι πιστοποιημένος εσωτερικός επιθεωρητής ποιότητας των προτύπων ISO 9001 και OHSAS 18001. Από το 2007 ζει και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, έχοντας αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση επενδύσεων σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας με έμφαση στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2014  η επιχειρηματική του δραστηριότητα έχει επεκταθεί γεωγραφικά και θεματικά στην Κεντρική Μακεδονία & τη Θεσσαλία μέσω στρατηγικών συνεργασιών, με αντικείμενο την διαμόρφωση, τον συντονισμό, τη διαχείριση-υλοποίηση συνεργατικών έργων μεταξύ επιχειρήσεων και ερευνητικών ιδρυμμάτων.

Είναι Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης από το 2011 έως σήμερα, βασικός συντάκτης και υπεύθυνος του «Επιχειρησιακού προγράμματος στήριξης της επιχειρηματικότητας στους νομούς Κοζάνης & Φλώρινας», καθώς και μέλος της ομάδας εργασίας για τη σύσταση και τη λειτουργία του ΤΑΔΥΜ.

Συμμετέχει ως μέλος στα Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας και του cluster βιοενέργειας και περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) καθώς και στην επιτροπή παρακολούθησης του ΕΑΠ Δυτικής Μακεδονίας. Επιπλέον είναι μέλος της νεοσύστατης γνωμοδοτικής επιτροπής του Αναπτυξιακού Νόμου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Ν.4399/16.

cv
icon-10

Ή θα εντείνουμε τις προσπάθειες για σταδιακή ανάκαμψη, συγκροτώντας ένα μείγμα πολιτικής αποτελεσματικής υποστήριξης της επιχειρηματικότητας μαζί με την αναγκαία πολιτική συνδικαλιστική δράση, ή θα πορευτούμε με συντηρητικές επιλογές προσανατολισμένες σε πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος.

icon-11

με βάση τον επιχειρηματία_

Στείλε μας την πρότασή σου!

Ανανέωση κειμένου captcha txt