ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ασλανίδου Ανθούλα (Σούζη)

Γεννήθηκε στις 21/7/1965 στην πόλη της Κοζάνης. Είναι ιδιοκτήτρια κρεοπωλείου από το 2008, αν και ασχολείται με το αντικείμενο εδώ και αρκετά χρόνια καθώς ανήκει σε Δεύτερη γενιά κρεοπωλών. Είναι εκλεγμένο μέλος του Σωματείου Κρεοπωλών, του οποίου διετέλεσε γραμματέας στο παρελθόν.

Γουρουτίδης Αδάμ

Γεννήθηκε το 1970 στη Γερμανία. Διατηρεί καφέ- οβελιστήριο – γυράδικο στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Είναι παντρεμένος και ζει στην Πτολεμαΐδα.

Δήμος Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε το 1979 στην Κοζάνη και μεγάλωσε στα Σέρβια Κοζάνης. Το 2003 αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε διάφορα λογιστικά γραφεία και σε ασφαλιστικές εταιρείες, αποκτώντας μεγάλη πείρα. Παράλληλα εργάστηκε ως καθηγητής οικονομολόγος στο Ενιαίο Λύκειο Βελβεντού Σερβίων και ως εκπαιδευτής στο ΙΕΚ Κοζάνης. Από το 2008 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο δικό του λογιστικό –φοροτεχνικό γραφείο στα Σέρβια Κοζάνης.

Διαμαντίδης Χρήστος

Ο Χρήστος Διαμαντίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας. Προέρχεται από οικογένεια ελεύθερων επαγγελματιών από το χώρο της εστίασης στην Κοζάνη. Με 17 χρόνια εμπειρίας, έχει εργαστεί σε εφημερίδα της Κοζάνης και στην συνέχεια σε διαφημιστικές εταιρίες και εκδοτικούς οίκους της Αθήνας (Εφημερίδες: Απογευματινή, Πράσινη. Περιοδικά: Στρατηγική, Πόλεμος και Ιστορία, Hellenic Travelling. Διαφημιστική εταιρία: Μοτίβο. Εκδοτικός Οίκος: Τόπος). Έχει διακριθεί ως φιναλίστ στα βραβεία γραφιστικής (ΕΒΓΕ) και πρόσφατα έλαβε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό για το σχεδιασμό λογότυπου του Δήμου Κοζάνης. Αυτή τη στιγμή διατηρεί το δημιουργικό γραφείο (THE OFFICE), έχοντας συνεργασία με σημαντικές επιχειρήσεις στο Νομό Κοζάνης και τη Βόρεια Ελλάδα.

Ζήκου Αγάπη

Γεννήθηκε το 1967 στην Ηγουμενίτσα και σήμερα ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Financial Management. Εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σε ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και από το 1996 έως σήμερα διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Επίσης, διαθέτει πολυετή δράση στον τομέα του Πολιτισμού ως μέλος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Πτολεμαΐδας. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Καλαΐτζόγλου Αναστάσιος

Γεννήθηκε το 1973 στη Νίκαια Πειραιώς. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Από το 1997 έως το 2006 ήταν υπεύθυνος ελέγχου ποιότητας στη Siemens. Από το 2007 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο δικό του τουριστικό γραφείο στην πόλη της Κοζάνης.

Κικίδης Δημήτριος

Γεννήθηκε το 1973 στον Πολύμυλο Κοζάνης. Είναι ιδιοκτήτης της ταβέρνας ‘Φαγοπότι’ στην Κοιλάδα Κοζάνης από το 2007 και υπεύθυνος της ακαδημίας ΑΕΚ Κοζάνης.

Κούσης Νικόλαος

Γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας. Δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών κατασκευών εδώ και 20 χρόνια. Είναι πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Πανελλήνιας Ένωσης Σουρμενιτών τα τελευταία 3 χρόνια.

Κωτούλα Αργυρούλα

Γεννήθηκε το 1970 στην Κοζάνη, όπου ζει και εργάζεται. Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το 1996 έως το 2008 διετέλεσε καθηγήτρια στο ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με την ιδιότητα του Επιστημονικού Συνεργάτη. Είναι ιδιοκτήτρια και συνέταιρος στην εταιρία ΚΩΤΟΥΛΑ ΑΡΓ.-ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΛ. ΟΕ, η οποία ιδρύθηκε το 2000 και λειτουργεί έως σήμερα με αντικείμενο: λογιστικά – φοροτεχνικά – σύμβουλοι επιχειρήσεων. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Λίτσιος Παναγιώτης

Γεννήθηκε το 1962 στην πόλη της Κοζάνης. Από το 1993 είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου  που αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης, ιδρυθείσας το 1968. Τελεί Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Κοζάνης και περιχώρων, από το 2008.

Μαλούτας Παναγιώτης

Γεννήθηκε το 1970 στην Κοζάνη, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, φοροτεχνικός – σύμβουλος επιχειρήσεων από το 1993, στην πόλη της Κοζάνης. Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση. Είναι πατέρας δύο αγοριών.

Μπισιρίτσας Ιωάννης

Γεννήθηκε το 1982 στην Κοζάνη. Είναι παντρεμένος, κάτοικος Σερβιών και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία Χοιροτροφική – Αφοί Ιωάννου Μπισιρίτσα ΑΕ που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και στην εμπορία κρέατος. Είναι μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης και υπεύθυνος στον τομέα των πωλήσεων. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπόνος Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Λάρισας.

Μυλωνάς Γιώργος

Γεννήθηκε το 1985 στην Κοζάνη, όπου εργάζεται και κατοικεί έως σήμερα. Είναι πτυχιούχος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και απόφοιτος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης στα Συστήματα Πληροφορικής (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Δραστηριοποιείται με την ατομική του επιχείρηση σε υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου, κυρίως ως Προγραμματιστής ιστοσελίδων και συναφών με το διαδίκτυο υπηρεσιών, ενώ είναι και Αξιολογητής Επενδυτικών Σχεδίων στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014-2020. Είναι άμεσος συνεργάτης επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, καθώς και εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Είναι παντρεμένος με την Ιφιγένεια Ψουνοπούλου και πατέρας μιας κόρης.

Ντοβόλη Πολυξένη

Γεννήθηκε το 1987 στην Κοζάνη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Καβάλας. Από το 2014 ως και σήμερα αναπτύσσει επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Διατηρεί γραφείο εύρεσης εργασίας και παροχής υπηρεσιών (συμβουλευτικές, μεσιτικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες) στην πόλη της Κοζάνης. Ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Εποχή».

Παπαγιάννης Αθανάσιος

Γεννήθηκε το 1967 στην Κοζάνη, όπου ζει και εργάζεται έως σήμερα. Έχει καταγωγή από το Μεταξά Κοζάνης. Είναι πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Κυλικείων Δυτικής Μακεδονίας και από το 1994 δραστηριοποιείται ανελλιπώς στο χώρο. Είναι αναπληρωματικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σχολικών Κυλικείων.

Ρηγάκης Λεωνίδας

Γεννήθηκε το 1984 στην πόλη της Κοζάνης, όπου ζει και κατοικεί σήμερα. Αποφοίτησε από την Οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται από το 2007 έως σήμερα ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ασφαλιστής, ενώ παράλληλα παραδίδει μαθήματα ως καθηγητής Οικονομικών σε δικό του ιδιόκτητο φροντιστήριο. Επιπρόσθετα, από το 2010 έως σήμερα είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης. Τα τελευταία χρόνια τελεί Πρόεδρος του Συλλόγου Καφετεριών Κοζάνης Ερμής και γραμματέας του Συλλόγου Κρητών Κοζάνης.

Σίσκος Τρύφων

Γεννήθηκε το 1965 στην Πτολεμαΐδα, όπου εργάζεται και κατοικεί έως σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Δελαβερίδου η οποία διατηρεί ανθοπωλείο στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Τα τελευταία 30 χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του αυτοκινήτου και από το 2000 στο χώρο της οδικής βοήθειας καθώς είναι συνεργάτης της ΕΛΠΑ Πτολεμαΐδας. Είναι ιδρυτικό μέλος της αυτοκινητιστικής λέσχης Πτολεμαΐδας και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασβεστόπετρας.

Τσακιρίδου Άννα

Γεννήθηκε το 1985 στην Πτολεμαΐδα. Είναι απόφοιτη Αγγλικού Πανεπιστήμιου με ειδικότητα BA (Hons) Business Studies. Δραστηριοποιείται στον τομέα των επιχειρήσεων με ειδικότητα «Τεχνικά και χωματουργικά έργα». Είναι στέλεχος σε εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ. Είναι παντρεμένη με τον Σπυρίδων Στεφανίδη.

Φώτης Χ. Τσαμπούρης

Γεννήθηκε το 1981 στην Κοζάνη, όπου εργάζεται και κατοικεί έως σήμερα. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης 2 ετών. Πτυχιούχος Οικονομολόγος και κάτοχος Μεταπτυχιακού International Business Management, δραστηριοποιείται με την ατομική του επιχείρηση ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Οργανισμών, καθώς και ως εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Αξιολογητής Επενδυτικών Σχεδίων στο πλαίσιο προγραμμάτων ΕΣΠΑ και του Αναπτυξιακού Νόμου. Μέλος της Διοίκησης του 5ου Περιφερειακού Τμήματος – Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (01/06/2014 – 28/02/2016) εκπροσωπώντας το φορέα ως τακτικό μέλος στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κοζάνης. Συμμετέχει εθελοντικά στην διοργάνωση του Startup Europe Week Kozani.

με βάση τον επιχειρηματία_

Στείλε μας την πρότασή σου!

Ανανέωση κειμένου captcha txt