ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Βωβός Ελευθέριος

Γεννήθηκε το 1974 στην Κοζάνη, όπου κατοικεί και εργάζεται έως σήμερα. Από το 1997 διατηρεί κάθετη μονάδα παραγωγής Διαφημιστικού Υλικού ( Εκτυπώσεις Φυλλαδίων – Καρτών – Γιγαντοεκτυπώσεων – Uv εκτυπώσεων – Επαγγελματικού Ρούχου – Garment Textile Printings κ.α.). Ασχολείται από ο 2013 με την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών σε συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι Flash Tv Κοζάνης, προάγοντας τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Τέλος είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πέτρου με την οποία έχει δύο παιδιά.

Γκόβτζιας Γεώργιος

Γεννήθηκε το 1964 στην Γαλατινή Κοζάνης, όπου εργάζεται και κατοικεί έως σήμερα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας από το 1995. Είναι μέλος του Δ.Σ. του σωματείου αρτοποιών του Νομού Κοζάνης.

Ζαρκάδας Νικόλαος

Γεννήθηκε το 1961 στη Ροδιανή Κοζάνης. Εργάζεται ως θερμοΰδραυλικός. Κατέχει τη θέση του Προέδρου στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης. Ταυτόχρονα είναι ταμίας του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Κοζάνης. Τέλος, είναι αντιπρόσωπος στη γενική συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ.

Κοκκαλιάρης Ιωάννης

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1977, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Μουτσιούνα, γεωλόγος  και  έχει  δύο  παιδιά. Είναι απόφοιτος ΤΕΛ Οικονομίας και διοίκησης, μέτοχος της επιχείρησης ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ Ο.Ε με είδη σκίασης-κουρτινόξυλα, καθώς και της επιχείρησης ΕΝΤΕΚΑ (εργοστάσιο αποσταγματοποιίας- ποτοποιίας). Από το 1998 είναι μέλος του επιμελητηρίου. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης.

Κρυσταλλίδης Χρυσοβέργης (Σούλης)

Γεννήθηκε το 1980 στην Πτολεμαΐδα, όπου ζει και εργάζεται έως σήμερα. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη).Είναι ιδιοκτήτης μίας βιοτεχνίας κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση από το 1964. Είναι μέλος του Δ.Σ. στην Θρακική εστία Εορδαίας επί συνεχόμενα έτη, όπου έχει διατελέσει ταμίας και πλέον είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

Λιάτος Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε το 1956 στη Νεάπολη Κοζάνης. Ασχολείται με την επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων από την ηλικία των 17 χρόνων έως σήμερα. Είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυκάστανου Βοΐου και κάτοικος Τσοτυλίου.

Μανουσαρίδης Λάζαρος

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1979. Είναι απόφοιτος του 1ου Τ.Ε.Ε. Κοζάνης του τομέα Πληροφορικής και του τμήματος Προγραμματιστών Η/Υ. Σπούδασε Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας στη σχολή «Δημητρέλη» στη Θεσσαλονίκη με αντίστοιχη πιστοποίηση από το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Θεσσαλονίκης (Ι.Ε.Κ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ). Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ατομική του επιχείρηση-φωτογραφείο «Φώτο Μπάμπης» στην Κοζάνη. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης από το 2009. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο-συγγραφέα Κυριακή Μαυροφυλλίδου και έχουν έναν γιο και μία κόρη.

Νικολαΐδης Ιωάννης

Γεννήθηκε το 1974 στην Κοζάνη. Είναι απόφοιτος λυκείου. Ασχολείται με την επεξεργασία μαρμάρου από μικρή ηλικία λόγω συνέχισης της οικογενειακής επιχείρησης στην Μπάρα Σιάτιστας. Διετέλεσε ως σύμβουλος της ΕΠΣ Κοζάνης 2014-2016.

Παπαδοπούλου-Καμκούτη Μαρία

Γεννήθηκε και ζει στο Βελβεντό. Είναι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. και ιδιοκτήτρια του επισκέψιμου οινοποιείου «Αμπελώνας Καμκούτη» στο Βελβεντό. Τα τελευταία έξι χρόνια είναι γραμματέας στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Βελβεντού. Είναι παντρεμένη με το Γιάννη Καμκούτη και έχει δύο παιδιά.

Παραμόνου Αναστάσιος

Γεννήθηκε το 1957 στην Κοζάνη, όπου εργάζεται και κατοικεί έως σήμερα. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών επιχειρήσεων και των δημοσίων έργων από το 1985. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Πλήινας Ηρακλής

Γεννήθηκε το 1975 στην Κοζάνη. Αποφοίτησε από το 2ο γενικό λύκειο Κοζάνης και σπούδασε στο Τμήμα Διακόσμησης στην ιδιωτική σχολή Δημητρέλη.  Από το 1997 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην  επιχείρηση που διατηρεί μέχρι και σήμερα με αντικείμενο τις ξυλουργικές εργασίες. Είναι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Συνεταιρισμού Επιπλοξυλουργών Νομού Κοζάνης, του Σωματείου Επιπλοξυλουργών Νομού Κοζάνης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Κοζάνης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου (ΠΟΒΙΣΥΞ).

Πουγαρίδης Αντώνιος

Γεννήθηκε το 1986 στην Πτολεμαΐδα και είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου Κρήτης Είναι ιδιοκτήτης της Pougaridis Media, πλήρως αναπτυσσόμενης επιχείρησης που αριθμεί 15 εργαζομένους και ασχολείται με την Ενημέρωση, την Εκτύπωση Εντύπων, τη Διαφήμιση και το Διαδίκτυο. Είναι ο Εκδότης των Εφημερίδων ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ και ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ. Έχει έντονη κοινωνική δράση και έχει διατελέσει μέλος επαγγελματικών, πολιτιστικών, και φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Ρίμπας Αλέξανδρος

Γεννήθηκε το 1976 στην Καστοριά. Δραστηριοποιείται από το 1998 με την ατομική του επιχείρηση, στη πόλη της Πτολεμαΐδας. Η επιχείρηση εξειδικεύεται στον τομέα των ηλεκτρονικών (περιλαμβάνει συστήματα ήχου εικόνας, navigation, κλειδιών αυτοκίνητου) στον τομέα του αυτοκίνητου. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας THE DIAGNOSTIC BOX στην Ελλάδα. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σαλαγιάννη και διαμένουν στην Πτολεμαΐδα.

Ταρνανίδου Ελένη

Γεννήθηκε το 1966 στον Πολύμυλο Κοζάνης και είναι παντρεμένη με τον Θεοδωρίδη Θεόδωρο. Είναι master color specialist στο studio hair Lena Tarnanidou από το 1988. Συμμετέχει ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. Κομμωτών Κοζάνης.

Τζιδημόπουλος Θωμάς

Γεννήθηκε το 1978 στο Αιγάλεω Αττικής. Μεγάλωσε και κατοικεί στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας. Στον επαγγελματικό στίβο, διαθέτει πολυετή εμπειρία ως υδραυλικός με ειδικότητα στις μηχανολογικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία ασχολείται με την ύδρευση, την θέρμανση, την πυροπροστασία, τον κλιματισμό, την αποχέτευση, την μόνωση. Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Σταθοπούλου και έχουν δύο κόρες.

Τοπαλίδης Γεώργιος

Γεννήθηκε το 1975 στην Κοζάνη. Από το 1998 διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στην Κοζάνη. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου πτυχιούχων μηχανικών αυτ/των του Νομού Κοζάνης. Είναι Ταμίας στην Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Μηχανημάτων και Μοτοποδηλάτων Ελλάδος. Είναι παντρεμένος με την Ευρώπη Ευθυμιάδου και ζουν στην πόλη της Κοζάνης.

Τριανταφυλλίδης Χαράλαμπος

Γεννήθηκε το 1963 στην Άρδασσα Εορδαίας, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Έχει ενεργό συμμετοχή στα κοινά από το 1978. Το 2008 ίδρυσε την εταιρεία Ήφαιστος με αντικείμενο Γκαραζόπορτες- Κατασκευή και εμπορία.

Χλιάπας Μιχαήλ

Γεννήθηκε στην πόλη της Κοζάνης το 1966. Δραστηριοποιείται από το 1986 έως σήμερα στο εμπόριο και την επεξεργασία ξυλείας.

με βάση τον επιχειρηματία_

Στείλε μας την πρότασή σου!

Ανανέωση κειμένου captcha txt